Beoordelingen van La Cubanita Haarlem

Recente recensies van La Cubanita Haarlem

5 sterren na 27 reviews

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hebben heerlijk genoten van de verschillende Tapas hapjes.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was niet wat dachten dat was op plaatje ziet lekker uit in werkelijkheid was niet eten

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Kwam er te laat achter dat je niet meer met de auto in stad in kunt waardoor personeel zo vriendelijk was om de bestelling te brengen naar de parkeerplek. Top service!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Ook het berichtje was lief. Wij missen jullie ontzettend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk , maar helaas nog slechts thuis echter hebben wij wel weer voor even ouderwets genoten !

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk ouderwets genieten. Miste alleen de Sangria en de gezellige praatjes aan tafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor het heerlijke eten met de kerst het was allemaal lekker en er zat een super leuk kaartje bij.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! En zelfs nog een kerstkaartje gekregen Heel attent Bedankt La cubanita!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en een vrolijke handgeschreven boodschap op de tas😊

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal TOP!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas en leuk om te zien dat men waardeert dat je komt afhalen.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, Super snel

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel lekker en warm. Enig verbeter puntje: de naam van het gerecht op het sausbakje erbij schrijven. We hadden 6 verschillende sausjes dus dat was even puzzelen maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hopen genoten van de tapas en bijbehorende sausjes!. Prima prijs/kwaliteit en alles stond op de afgesproken tijd klaar!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes en goed gevarieerd te bestellen. Bezorging was netjes verzorgd . En alles heeft gesmaakt

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Perfect verpakt. Smaak is top en zitten allemaal verschillende dressings en of sausjes bij (miss tip om even bij te zetten welke waarbij hoort) waren weer heel eventjes in La Cubanita aan het dineren (op mijn verjaardag) heerlijk! Echt een aanrader

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal ging soepel en prettig ontvangst. Tapas hapjes waren goed verpakt en heerlijk zoals we gewend zijn. Hopelijk kunnen we snel weer genieten bij La Cubanita

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk ! wij hadden best een grote bestelling waardoor niet alles tegelijk naar buiten gebracht werd. ik had t niet erg gevonden als ik een mailtje had gekregen dat we beter de bestelling iets later konden ophalen (of dat mogelijk was geweest , weet ik natuurlijk niet ) en ik vond het jammer dat niet alles wat jullie normaal op de kaart hebben te bestellen was maar nogmaals daar zullen jullie wel een reden voor hebben

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte afsluiting van een zonnige dag, echt genoten van de heerlijke tapas